Martinetiju Beograd druga kuća

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinetiju Beograd druga kuća

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Predsednik svetske rvačke federacije (FILA) Švajcarac Rafael Martineti rekao je u subotu po dolasku u Beograd da mu je glavni grad Srbije druga kuća i da je Evropsko prvenstvo vrlo važno takmičenje pred Olimpijske igre u Londonu.

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Predsednik svetske rvačke federacije (FILA) Švajcarac Rafael Martineti rekao je u subotu po dolasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Beograd da mu je glavni grad Srbije druga kuća i da je Evropsko prvenstvo vrlo važno takmičenje pred Olimpijske igre u Londonu."Vrlo sam srećan zbog dolaska u Beograd gde sam mnogo puta bio i zbog toga imam osećaj da mi je to druga kuća. Takmičenje koje nas očekuje dolazi četiri meseca pred Olimpijske igre i to mu daje dodatni značaj", rekao je Martineti novinarima na aerodromu Nikola Tesla.On je ocenio da će se na Evropskom prvenstvu u Beogradu od 6. do 11. marta naći iskusni borci koji su dokazali svoju vrednost na Svetskom prvenstvu prošle godineu Istanbulu, ali i takmičari kojima će to biti prilika da steknu iskustvo i dokažu svoje mogućnosti i pokušaju da se plasiraju u London.Predsednik RSS-a Željko Trajković rekao je da će Evropsko prvenstvo u Beogradu biti organizovano na visokom nivou i i dodaso da je dodela domaćinstva tog turnira dokaz poverenja svetske organizacije srpskom savezu.Sef organizacionog odbora Rajko Baltić istakao je da je sve spremno za početak takmičenja i da je uveren da će se Beograd pokazati kao dobar domaćin.
Pogledaj vesti o: London,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.