Malo li je: Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Izvor: Story, 10.Okt.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo li je: Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Otkako se iz Kanade preselila u London, Megan Markl živi kod svog supruga princa Harija u manjoj kući na posedu Kensingtonske palate. Reč je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt, a okružena je drvenom belom ogradom i mnoštvom zelenila. Ali, ovakvi prizori uskoro ... The post Malo li je: Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2018

Otkako se iz Kanade preselila u London, Megan Markl živi kod svog supruga princa Harija u manjoj kući na posjedu Kensingtonske palate. Riječ je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt, a okružena je drvenom bijelom ogradom i ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.