London: Ruska strana prvo treba da odgovori na naša pitanja u slučaju „Skripalj“

Izvor: Vostok.rs, 20.Okt.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Ruska strana prvo treba da odgovori na naša pitanja u slučaju „Skripalj“

Ambasador Velike Britanije u Rusiji Lori Bristou je saopštio da London nema nameru da deli podatke o toku istrage o incidentu u Solsberiju sve dok ruski zvaničnici ne odgovore na pitanja koja su im ranije postavljena o tom slučaju.


„Zato ne vidimo razlog da sa Rusijom delimo informacije o toku istrage koju vodi Velika Britanija. Ruska strana prvo treba da odgovori na naša pitanja“, rekao je Bristou.


Ranije je saopšteno da Ambasada Rusije u Velikoj Britaniji situaciju u vezi sa slučajem trovanja bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije u Solsberiju smatra „dobro smišljenom provokacijom“.
 

Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Incident,   Delimo

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.