London: Policija ubila čoveka tokom incidenta povezanog s terorizmom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Feb.2020, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Policija ubila čoveka tokom 'incidenta povezanog s terorizmom'

Londonska policija je saopštila da su njeni pripadnici ubili čoveka tokom "incidenta povezanog s terorizmom" u širem području Londona. Navodi se da je taj čovek prethodno nožem ranio nekoliko ljudi. "Okolnosti se procenjuju, incident je označen kao povezan s terorizmom", navela je policija. Incident se dogodio u stambenom londonskom predgradju Stretam, gde nema znamenitosti, za razliku od drugih četvrti Londona gde je ranije bilo takvih napada.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Londonska policija ubila osumnjičenog u incidentu povezanom s terorizmom

Izvor: Beta, 02.Feb.2020

Londonska policija je saopštila da su njeni pripadnici ubili osumnjičenog koji je nožem ranio najmanje dve osobe u predgradju Londona u nedelju i da vlasti taj incident tretiraju kao napad povezan s terorizmom."Okolnosti se procenjuju, incident je označen kao povezan s terorizmom", navela je policija.Napad...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.