London: Policija poslala SMS mušterijama albanske narko grupe, nude pomoć oko zloupotrebe droge

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Policija poslala SMS mušterijama albanske narko grupe, nude pomoć oko zloupotrebe droge

Londonska policija poslala je 2.000 SMS poruka osobama, koje je albanska narko grupa snabdevala kokainom, nudeći im pomoć oko zloupotrebe droge.

U pitanju su zaposleni u londonskom finansijskom centru, a njihove brojeve mobilnih telefona policija je pronašla u dva zaplenjena telefona od albanske organizovane kriminalne mreže, piše "Tajms".

U poruci se navodi da su dileri uhapšeni i da se njihove "mušterije" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontaktiraju da bi im se ponudila pomoć.

Poruku prati i link, koji je posećen 1.852 puta u Britaniji, a na kom se daju saveti i pruža podrška korisnicima droge.

Londonska policija je pratila 12 Albanaca koji su uhavećeni sa 1,2 kilograma kokaina u vrednosti od 144.000 funti i lažnim dokumentima, kao i 20.000 funti u kešu.

Oni su, u poslednjih 12 meseci, osuđeni na između 25 i 64 meseca zatvora.

"Dejli mejl" prenosi da su dvojica lidera te grupe Bledar Ponari (28) i Fjoraljb Fera (21) imali osam kurira koji su prodavali drogu u finansijskom centru Londona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.