London: Evakuacija kriket stadiona zbog hica iz samostrela

Izvor: B92, 31.Avg.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London: Evakuacija kriket stadiona zbog hica iz samostrela

London -- Na londonskom stadionu za kriket "Oval" danas po podne je uoči početka utakmice u blizini igrača i sudija ispaljena strela iz samostrela.

Skotland jard veruje da je strela ispaljena van stadiona, a navijačima je prvo rečeno da potraže zaklon, da bi potom svi bili evakuisani, prenosi "Dejli telegraf".

Utakmica između timova Sarija i Midlseksa je prvobitno privremeno, a potom i trajno odložena, dok su naoružani policajci pomagali stotinama gledalaca da napuste stadion.

Policija je navela da je "otvorenog uma" kada je u pitanju motiv za ono što se desilo, ali da ne smatraju da je slučaj povezan sa terorizmom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evakuaisan kriket stadion u Londonu nakon hica iz samostrela

Izvor: RTS, 31.Avg.2017

Na londonskom stadionu za kriket "Oval" uoči početka utakmice u blizini igrača i sudija ispaljena je strela iz samostrela, za koju Skotland jard veruje da je ispaljena spolja, a navijačima je prvo rečeno da potraže zaklon, da bi potom svi bili evakuisani. ...

Nastavak na RTS...

Napad kod stadiona, evakuisano na hiljade gledalaca (FOTO)

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2017

Na londonskom stadionu za kriket "Oval" danas popodne je uoči početka utakmice u blizini igrača i sudija ispaljena strela iz samostrela.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.