Levi rešio da troši, Totenhem pronašao zamenu za Eriksena! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levi rešio da troši, Totenhem pronašao zamenu za Eriksena! (video)

Poketino dobija opciju više u ofanzivnom delu tima.

"Pevci" su u prethodnim prelaznim rokovima bili veoma tihi, već godinu dana nisu nikoga pridružili Kejnu i kompaniji.

Narednog leta se izgleda stvari menjaju, Totenhem će zaigrati na novom stadionu a i neka nova lica će se pridružiti timu iz Londona.

Prvi je na redu Danac koji impresionira ove sezone nastupima za Kopenhagen, reč je o Robertu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Skovu kako javlja Skaj Sport.

Mlado krilo danskog tima je ove sezone postigao neverovatna 22 gola na 24 utakmice u danskoj Superligi!

Dvadesetdvogodišnjak je i trenirao zajedno za Eriksenom u reprezentaciji, ali nije uspeo da se nađu među odabranima za put na minulo Svetsko prvenstvo u Rusiji.

EPA-EFE/LISELOTTE SABROE





Za mladića su zainteresovani još i Vest Hem, Votford i Vulvsi tako da je njegova selidba na Ostrvo izvesna, samo je pitanje vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.