Lampard najbolji trener u Premijer ligi u oktobru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard najbolji trener u Premijer ligi u oktobru

Menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard proglašen je za najboljeg trenera u oktobru u Premijer ligi, saopšteno je na sajtu takmičenja.

"Plavci" su tokom oktobra ostvari tri pobede protiv Njukasla, Sautemptona i Barnlija, što je bilo dovoljno da Lampard dobije priznanje.

"Kada dobijete individualnu nagradu pravo je vreme da zahvalite svojoj ekipi sa kojom ste vredno i naporno radili, kao i svojim igračima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Od svih utakmica koje smo igrali u oktobru, ona protiv Barnlija je možda bila i najbolja, jer smo bili toliko dominantni", rekao je Lampard.

Lampard je tek treći fudbaler koji je u karijeri osvajao nagrade za najboljeg igrača i menadžera meseca u Premijer ligi, a prethodno su to uspeli Stjuart Pirs i Garet Sautgejt.

Za igrača meseca oktobra proglašen je fudbaler Lestera Džejmi Vardi, koji je postigao četiri pogotka na tri utakmice. Napadač koji ima 32 godine po četvrti put je dobio ovo priznaje u karijeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLASA JE VEČNA: Lamprad najbolji trener, a Vardi najbolji igrač u oktobru

Izvor: Kurir, 09.Nov.2019, 00:31

Menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard proglašen je za najboljeg trenera u oktobru u Premijer ligi, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.