Lampard i Vardi najbolji u oktobru u Premijer ligi

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard i Vardi najbolji u oktobru u Premijer ligi

Trener Čelsija Frenk Lampard izabran je za najboljeg menadžera, a Džejmi Vardi iz Lestera za igrača meseca oktobra u Premijer ligi.

Mladi stručnjak je bio impresivan sa "plavcima" u proteklih mesec dana kada je reč o ligaškom nadmetanju. Čelsi je dobio sve tri utakmice u Premijer ligi uz gol razliku od 9:3.

Londonski klub je prvo pobedio Sautempton u gostima sa 4:1, potom je na svom terenu bio bolji od Njukasla (1:0), da bi na kraju slavili i protiv barnlija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na "Turf moru" sa 4:2.

Lampard je iza sebe ostavio Jirgena Klopa (Liverpul), te menadžera Brajtoma Grema Potera, kao i Brendana Rodžersa (Lester) i Dina Smita (Aston Vila).

"Osvajanje individualnih nagrada poput ove idealno je da se naglasi koliko se ceni rad najbližih saradnika, ali i fudbalera koji su ti koji izlaze na teren i beleže pobede. Srećan sam zbog svih nas zajedno. Mislim da je taj meč sa Barnlijem bio najbolji, jer smo ga odigrali najbolje, a svi znaju koliko je tamo teško osvojiti bodove", izjavio je Lampard.

Vardi je u oktobru bio impresivan u dresu Lestera, postigao je ukupno četiri gola uz asistenciju.

Posebno je bio upečatljiv u pobedi Lestera nad Sautemptonom od 9:0 kada je ostvario het-trik.

On je prvi igrač koji je postigao 10 golova u PL ove sezone, što je do sada uspeo samo jednom, u sezoni u kojoj je Lester osvojio istorijsku titulu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neuništivi Vardi ponovo u dresu "Gordog Albiona"?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019

Nije nemoguće...Blista Džejmi Vardi u dresu Lestera ove sezone, izuzetno mu prija sistem koji je uspostavio Brendan Rodžers, pa je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 10 postignutih golova...Izabran je i za najboljeg igrača lige u oktobru, pa se postavlja pitanje da li za 32-godišnjeg golgetera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.