Izvor: RTS, 25.Jan.2021, 14:21

Lampard dobio otkaz u Čelsiju, menja ga Tuhel

Frenk Lampard više nije trener fudbalera Čelsija, saopštio je londonski klub. Ostrvski mediji prenose da su "plavci" već dogovorili saradnju sa Tomasom Tuhelom, koji je do nedavno bio trener Pari Sen-Žermena.
Posle loših rezultata u Premijer ligi, Čelsi je odlučio da uruči otkaz Frenku Lampardu.

"Zahvalni smo Frenku na onome što je postigao kao glavni trener, ali nedavni rezultati i nastupi nisu ispunili očekivanja kluba. Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije pravi trenutak da se rastanete od klupske legende kao što je Frenk, ali nakon dugog razmatranja, odlučeno je da je sada potrebna promena", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.
Lampard je na klupu Čelsija došao u julu 2019. godine, a kako prenose mediji, na toj poziciji zameniće ga Tomas Tuhel, doskorašnji trener Pari Sen-Žermena.
Nekadašnji engleski reprezentativac je u prvoj sezoni na klupi "plavaca" prevazišao očekivanja. Sa mladom ekipom, bez pojačanja zbog Uefine kazne, domogao se Lige šampiona.
Pred početak ove sezone ekipa sa "Stamford bridža" uložila je veliki novac u pojačanja – stigli su Timo Verner, Kaj Haverc, Hakim Zijeh, Tijago Silva, Ben Čilvel.
Očekivalo se da Čelsi čak napadne šampionsku titulu, ali posle odličnog početka, tim je u poslednjih osam utakmici u Premijer ligi zabeležio samo dva trijumfa, uz pet poraza, pa je jasno bilo da se Lampardu bliži kraj.
Naredni meč u šampionatu Čelsi igra u sredu, a protivnik je ekipa Vulvsa.
O problemima sa kojima se susretao Lampard portal RTS-a pisao je pre nekoliko dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lampardu Ruskinja došla glave

Izvor: B92, 25.Jan.2021

Serija loših rezultata nije jedini razlog zbog kog je Frenk Lampard dobio otkaz na mestu menadžera Čelsija...Iako je tim ostvario čak pet poraza u deset poslednjih mečeva u svim takmičenjima, to nije bio jedini razlog da se Roman Abramovič zahvali legendi kluba...Ostrvski mediji prenise da je...

Nastavak na B92...

ŽELEO DA ODVEDE ČELSI NA VEĆI NIVO! Lampard: Razočaran sam što nisam imao više vremena

Izvor: Kurir, 25.Jan.2021

Dosadašnji trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je , posle otkaza, da je razočaran što "nije imao  vremena da povede klub napred".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.