LICE LJUDSKOSTI: Nežna priča o radio voditelju koji pozvao na kafu 95-godišnjeg slušaoca

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LICE LJUDSKOSTI: Nežna priča o radio voditelju koji pozvao na kafu 95-godišnjeg slušaoca

Jedan 95-godišnji deka pozvao je BBC stanicu u Londonu i voditelju se požalio kako mu nedostaje pokojna supruga i otkrio kako se oseća jako usamljeno.

Voditelj Aleks Djuk je odlučio da ulepša svom slušaocu makar jedno jutro pa ga je pozvao na kafu. " Poslali smo taksi u Dom za stare gde je Bil smešten od kako mu je supruga preminula"

Kada je Bil ušao voditelj ga je dočekao sa toplom kafom i zagrljajem. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Deka je bio ganut pa je pustio i neku suzu.

What do you do when someone tells you they're lonely? Invite them round for coffee: https://t.co/rMNJ62pxqU #BillDay pic.twitter.com/OjLQqhyDYD

— BBC Radio Solent (@BBCRadioSolent) October 21, 2015

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.