Konte se šmekerski oprostio od Čelsija posle otpuštanja

Izvor: B92, 16.Jul.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte se "šmekerski" oprostio od Čelsija posle otpuštanja

Bivši menadžer Čelsija Antonio Konte oprostio se od kluba i navijača i rekao da će iz Londona poneti mnogo lepih uspomena.

Zahvalio se ljudima koji su sa njim bili u stručnom štabu, igračima i navijačima, a klubu poželeo sve najbolje.

"Heto bih da se zahvalim navijačima i svim svojim prijateljima u Čelsiju na svom predanom radu u poslednje dve sezone koje su nam omogućile da osvojimo Premijer ligu i FA kup zajedno. Igračima, čiji su talenat i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posvećenost bili tako važni za naše uspehe, zahvaljujem se za sve. Bilo je zadovoljstvo raditi sa njima svakog dana", napisao je Konte u pismu.

On je tako ujedno odgovorio i na sraman oproštaj i saopštenje od dve rečenice koje je Čelsi izdao dana kada ga je otpustio i doveo Mauricija Sarija iz Napolija.

"Svom štabu, koji su uvek radili naporno moram da zahvalim za profesionalizam tokom celog procesa. Uživao sam u Engleskoj i Londonu i želim da se zahvalim navijačima Čelsija koji su prema meni bili fantastični, kao i prema mojoj porodici. Bilo je lepo što sam mogao da delim svoje emocije, strast i entuzijazam tokom dve nezaboravne sezone sa ovim navijačima koji će uvek ostati u mom srcu".

Svom, sada bivšem klubu takođe je poželeo sreću u nastavku sezone.

"Nadam se da će Čelsi nastaviti sa uspesima i želim svima sve najbolje naredne sezone. Stekao sam mnogo lepih uspomena ovde koje ću poneti sa sobom u nove izazove", istakao je Konte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.