Ker-Lindzi: Boreljovo poreklo neće uticati na njegovu objektivnost

Izvor: VOA, 30.Jan.2020, 02:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker-Lindzi: Boreljovo poreklo neće uticati na njegovu objektivnost

Džejms Ker-Lindzi, profesor Londonske škole ekonomije, izjavio je za Glas Amerike da su tvrdnje da će špansko poreklo Žosepa Borelja, novog posrednika u dijalogu Beograda i Prištine, uticati na njegovu objektivnost - neargumentovane. "To pre vidim kao mogućnost da zvaničnicima u Beogradu pristupa bez oklevanja.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ker - Lindzi: Međusobno priznanje rešenje sa Kosovo i Srbiju

Izvor: VOA, 30.Jan.2020

"Jedna realna opcija, koja bi bila održiva na duže staze, je međusobno priznavanje Srbije i Kosova kao nezavisnih država. I svestan sam da je to bolno za mnoge ljude u Srbiji. I to, verovatno mnogo bolnije, nego što je bilo pre pet godina", kaže za Glas Amerike Džejms Ker - Lindzi, profesor Londonske...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.