Katastrofalni Arsenal tone sve dublje

Izvor: B92, 06.Dec.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofalni Arsenal tone sve dublje

Fudbaleri Arsenala poraženi su pred domaćom publikom od Brajtona sa 2:1 u poslednjoj utakmici 15. kola Premijer lige.

Izabranici Fredija Ljunberga u sedmoj utakmici zaredom nisu uspeli da dođu do tri boda čime su nastavili katastrofalan niz.

"Tobdžije" su navijačima pružile još jednu razočaravajuću partiju i "galebovi" zasluženo dolazi do celog plena.

Golove za Brajton postigli su Vebster u 36. i Mopej u 80. minutu, dok je jedini strelac za Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio Lakazet na startu drugog poluvremena.

Arsenal je ostao na 19 bodova i desetoj poziciji, dok je Brajton na svega bod od kluba iz Londona.

"Tobdžije" su loše otvorile utakmicu, sredina terena gotovo da nije postojala i uglavnom se igralo ispred gola Berna Lena. Nemac je uspeo u više navrata da spreči vođstvo gostiju, ali nije uspeo i u 36.

Odbrana Arsenal reagovala je katastrofalno, Vebster je to iskoristio i poslao loptu iza leđa Lena. S rezultatom 0:1 otišlo se na poluvreme.

Domaći fudbaleri ušli su bolje u drugo poluvreme što govori i pogodak Lakazeta. Francuz je sjajnim udarcem glavom doneo izjednačenje "tobdžijama". Činilo se da Arsenal preuzima kontrolu, međutim Mopej u 80. minutu glavom vara Nemca i donosi pobedu Brajtonu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal promenio dlaku, ali ćud nikako

Izvor: RTS, 06.Dec.2019

Fudbaleri Arsenala poraženi usred Londona od Brajtona sa 2:1, dok je Njukasl u gostima bio bolji od Šefilda 2:0. . Navijači Arsenala su presrećni dočekali meč sa Brajtonom - videli su leđa Emeriju, Fredi Ljungberg je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.