Kao grom iz vedra neba, Jović zavisi od ultimatuma?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 11:33

Kao grom iz vedra neba, Jović zavisi od ultimatuma?

Sve bi moglo da bude poznato do 15. juna, jedno je sigurno, u slučaju da usledi rasplet kakvom se nada Real, naš fudbaler će biti prekobrojan...

Izgleda da se Realu žuri. Bez obzira na nastavak sezone, oni već rade na par transfer za narednu, rekli smo već biće to tiho leto, odustali su od Pogbe, i dalje pokušavaju da se dogovore sa Renom kada je Kamavinga u pitanju. Probaće na kraju da kupe mladog Francuza i ostave ga na pozajmici.

Ali, nije otpala ideja o novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadaču, što bi sigurno značilo kraj za Luku Jovića u Madridu.

Naime, španski i engleski mediji pišu da je ponuda, ali i ultimatum otišla u London, na adresu Arsenala. U pitanju je kapiten "Tobdžija" Obamejang. Naime, njemu ističe ugovor za godinu dana, želi da napusti klub i Arsenal će probati da ga proda. Jedna od varijanti je da Sebaljos za koga nemaju otkupnu klauzulu postane igrač Arsenala, i da naravno Real doplati novac za Gabonca kome je san da zaigra na "Bernabeu" i odbio je pregovore oko novog ugovora.

Real hoće odgovor po polovine juna, a čini se da u Arsenalu naginju ka ovoj soluciji, jer bi dobili igrača, plus nešto novca...

U tom slučaju, Jović je višak i to je već sada jasno.

"AS" tvrdi da je Milan i dalje veoma zainteresovan i da je Ragnikova velika želja, ako sedne na klupu "Rosonera" da dovede Jovića.

Problem je cena, mada bi Milan mogao da plaća Srbina u ratama, ali i Jovićev ugovor koji je 10 miliona bruto, i previsok je za Italijane koji nisu baš u dobroj finansijskoj situaciji.

Ipak, Milan će probati da ga dovede, kao i Napoli, što se Arsenala tiče, izgleda da se Arteta ohladio. Jović je povređen, stigao je iz Beograda sa prelomom kosti u nozi i gotovo je sigurno da se do kraja sezone, ako bude nastavljena, neće vratiti na teren.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.