Kao Pepeljuga: Vojvotkinja Kejt se doterala za provod, svi pričaju samo o njoj

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao Pepeljuga: Vojvotkinja Kejt se doterala za provod, svi pričaju samo o njoj

Vojvotkinja Kejt doterala se za sinoćni provod u Londonu sa suprugom princom Vilijamom, pa prisutni ne prestaju da pričaju o njenom izgledu.

Kako bi bila deo performansa "Dragi Ivan Hensen", o nagrađivanom mjuziklu o anksioznom tinejdžeru, vojvotkinja od Kembridža je uparila crnu haljinu brenda "Eponine London" sa iskričavim cipelama Džimi Čua, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Harper's Bazaar.

Izgled je upotpunila odgovarajućom upadljivom tobricom.

Domaćin predstave, koja se odigrala u pozorištu Nil Kauard, bila je Kraljevska fondacija, dobrotvorna organizacija vojvode i vojvotkinje.

Mentalno zdravlje odavno je pitanje od velikog značaja za kraljevsku porodicu.

Podsetimo, Kejt (38) je nosila svoje iste štikle i na gala večeri u junu kada je obeležavana Nedelja svesti o zavisnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.