Kante najplaćeniji u Čelsiju, plata 16 miliona godišnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kante najplaćeniji u Čelsiju, plata 16 miliona godišnje

Francuski vezni fudbaler N'Golo Kante produžio je ugovor sa Čelsijem do 2023. godine, objavljeno je na sajtu londonskog kluba.

Neumorni fudbaler postao je najplaćeniji fudbaler u ekipi sa nedeljnom platom od 325.000 evra, što na godišnjem nivou iznosi oko 16 miliona evra.

Čelsi je insistirao na novoj saradnji sa Kanteom posle želje Pari Sen Žermena da ga dovede, posebno što je rođen u Parizu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

On je dve sezone član "plavaca", osvojio je FA kup i titulu Premijer lige, a i sa Lesterom je bio prvak Engleske pre nego što je došao u London.

Takođe, sa reprezentacijom Francuske letos je osvojio Mundijal u Rusiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAJE VERAN PLAVCIMA: Kante u Čelsiju do 2023. godine

Izvor: Kurir, 23.Nov.2018

Francuski fudbaler Ngolo Kante produžio je  ugovor sa Čelsijem do 2023. godine, prenose britanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.