KAO NA KLANICI: Sudija ih je iznervirao, a onda su uleteli na teren i obračunali se sa njim (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA KLANICI: Sudija ih je iznervirao, a onda su uleteli na teren i obračunali se sa njim (VIDEO)

Strašan događaj u Londonu.

Englezi su uglavnom uspeli da se izbore sa huliganima, ali proteklog vikenda se pokazalo da će posla sa tim problemom uvek biti dovoljno. U nedelju je na utakmici amatera u finalu lokalnog kupa u Severnom Londonu, organizovanom od strane lokalne turske fudbalske federacije, izbila velika tuča u kojoj je najdeblji kraj izvukao glavni sudija meča kada su ga napali nezadovoljni navijači.

LUDILO U KIJEVU: Pred finale Lige šampiona neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << HAOS u ukrajinskoj prestonici! (FOTO)

MURINJO NASTAVLJA SA TROŠENJEM PARA: Pedeset miliona košta ovo pojačanje (FOTO)

Napad na arbitra opisan je kao najgori napad na sudiju kada je u pitanju Velike Britanija pošto je nekoliko huligana oborilo arbitra i počelo da ga šutira dok je bio na zemlji. Fudbalska federacija se već oglasila saopštenjem da je ''šokirana i zgađena'' i da ''oštro osuđuje'' incident koji se dogodio na meču u kojem je Dumlupinar Jeni Malatjaspor savladala sa 2:1 GS FC.

Shocking scenes here of an amateur referee being attacked after a game in North London

Up next, @BrianMoore666 is asking. Should football refs go on strike?

Have your say 👇pic.twitter.com/r8ie0IU6yA

— LOVE SPORT Radio (@lovesportradio) May 25, 2018

Arbitar je prošao sa lakšim povredama, a osumnjičeni za napad su se udaljili pre nego što je stigla policija. Lokalni turska fudbalska federacija i Fudbalska asocijacija Londona istražuju incident, a pokrenuti su i disciplinski postupci.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.