KAKO JE MITAR? Piksi došao u London da poseti gol mašinu Orlova

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 14:01

KAKO JE MITAR? Piksi došao u London da poseti gol mašinu Orlova

Bliži se početak Mundijala.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, period između trijumfa nad Norveškom u Ligi nacija i velikog podviga nacionalnog tima i početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kataru, koristi za odmor i obilazak igrača koji su u konkurenciji za tim koji će nas predstavljati na Mundijalu.

U skladu sa tim Piksi je otputovao u London, kako bi se na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima, reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem i saznao nešto više o stepenu povrede.

🇷🇸 Селектор Драган Стојковић посетио је Александра Митровића у Лондону. 🔥 pic.twitter.com/KrDITWThY1

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) October 7, 2022

Mitrović i Stojković su tokom večere imali mnoge teme, ali je fokus svakako bio na oporavku i pripremi pred Mundijal, koji će se tokom novembra i decembra igrati u Kataru.

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Srbija prvu utakmicu igra protiv Brazila, 24. novembra, a Mundijalu predstoji i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.