Juventus otvorio supermarket u Londonu, možete da birate! Najveće pojačanje ipak stiže iz PL?!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020, 10:49

Juventus otvorio supermarket u Londonu, možete da birate! Najveće pojačanje ipak stiže iz PL?!

Ronaldo snažno gura ovu opciju, a izgleda da će Juve raditi prelazni rok daleko od Italije.

Juventus je počeo da se kreće ka rešenjima u prelaznom roku, moraće da prodaju kako bi oslobodili mesta u timu, a direktor Paratići je otputovao u London, pregovara o tri prodaje i jednom pojačanju.

Pogađate, pokušava da se dogovori sa Junajtedom oko Daglasa Košte ili eventualno Bernadeskija, mada je prva opcija izvesnija, dok bi Aleks Sandro mogao da završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Sitiju. Gvardiola je spreman da plati oko 35 miliona evra za Brazilca koji bi sa, takođe bivšim igračem Juventusa činio tandem bekova.

Prodaje Brazilaca bi unele u kasu nešto više od 60 miliona evra i otvorile bi prostor za dovođenje Raula Himeneza iz Vulvsa. Mendeš gura ovu opciju i preko Ronalda, Juventusu se žuri, ali nikako da se oslobodi Iguaina koji će tek razgovarati sa Pirlom. "Pipita" ima godinu ugovora, ne namerava da ode bez odštete, a zauzima mesto u napadu.

Juve pregovara i sa Džekom koga želi i Inter, mediji pišu da je praktično Juventus otvorio supermarket u Londonu, uz pomenute, na prodaju su Rugani, De Šiljo, Romero, Remzi, Kedira, golman Perin, a čeka se ponuda za Dibalu.

Pirlo bi mogao da dobije i Lokatelija iz Sasuola u vezi, ako posle Matuidija, ode i Kedira, preambiciozno je očekivati da klub proda sve ove igrače i sakupi novac za dva ili tri velika pojačanja, što je nada novog trenera.

No, da vidimo, dosta su promašivali prošlog leta, ovo je Paratićijeva poslednja šansa, ako ne bude odradio dobar posao, verovatno će klub tražiti novog direktora.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dibala opet odbio transfer? Juventus u blokadi, klub već u nevolji?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2020, 09:13

Izgleda da će Dibalu teško ubediti u svoj plan, veterani smetnja u prelaznom roku, pregovori sa Junajtedom sporo napreduju....Kako smo i pisali Juventus je otvorio supermarket u Londonu, namera Paratićija je da se oslobodi nekolicine igrača, ali problem ostaju cene, želje fudbalera i nespremnost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.