Ivanović predstavljen u Rusiji, Čelsi se emotivno oprostio od kapitena Srbije (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović predstavljen u Rusiji, Čelsi se emotivno oprostio od kapitena Srbije (FOTO, VIDEO)

Posle skoro devet godina u Londonu, Branislav Ivanović napustio je Čelsi, a klub sa kojim je ostvario velike uspehe na sjajan način mu se zahvalio i poželeo mu sreću u daljoj karijeri.

Reprezentativac Srbije i jedan od najboljih odbrambenih igrača na svetu, Branislav Ivanović, zvanično je potpisao ugovor sa ruskim Zenitom iz Sankt Petersburga.

Strane su dogovorile saradnju na dve i po godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Официально: Бранислав Иванович продолжит карьеру в «Зените» ✍

Подробности: https://t.co/Ca81xuxiGJ pic.twitter.com/0aLHYh4Ppc

— ФК «Зенит» (@zenit_spb) February 1, 2017

"Veoma sam srećan što sam ovde i što imam priliku da budem član velikog kluba kakav je Zenit. Nadam se da ćemo zajedno stići do velikih uspeha", rekao je Ivanović po potpisivanju ugovora i naglasio da još može da igra na visokom nivou.

"Uvek sam se nadao da ći imati priliku da se vratim u Rusiju. Veoma sam motivisan i verujem da još mnogo sezona mogu da igram na vrhunskom nivou. Zadovoljan sam što je sve prošlo bez problema."

Takođe, rekao je da mu nije bitno da li će igrati na poziciji stopera ili desnog beka.

"Zadovoljan sam samom činjenicom da ću imati priliku da igram. Mogu da igram u centralnom delu odbrane ali i po desnoj strani, ali to je više pitanje za trenera, meni sve odgovara", zaključio je Bane.

Бранислав Иванович: «Доволен, что перешел в такой большой клуб»

Первое интервью защитника на «Зенит-ТВ» ?https://t.co/eGbr9NBAWF pic.twitter.com/N7LY0BhCNp

— ФК «Зенит» (@zenit_spb) February 1, 2017

U Čelsiju će svakako ostati upisan zlatnim slovima, pošto je za klub sa "Stamford Bridža" za osam i po godina odigrao 377 mečeva, uz 34 gola što je apsolutno sjajno kada se uzme u obzir da je u pitanju defanzivac.

Evo kako su se "plavci" oprostili od Baneta i poželeli mu sve najbolje:

A true Chelsea legend. #ThankYouIvanovic pic.twitter.com/mVejYmMaPK

Ivanović je u Čelsi došao 2008. iz moskovske Lokomotive, a pre ruskog tima igrao je za OFK Beograd i Srem. Za reprezentaciju Srbije, čiji je aktuelni kapiten, za sada je odigrao 92 meča, uz 12 golova.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.