Imamo i poslednja dva putnika za London, žreb u ponedeljak!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamo i poslednja dva putnika za London, žreb u ponedeljak!

Poznato je svih osam učesnika završnog turnira sezone koji će biti odigran u Londonu.

Hrvatski i austrijski teniser Marin Čilić i Dominik Tim zauzeli su poslednja dva mesta na završnom mastersu koji će se od 11. do 18. novembra odigrati u Londonu.

Čilić je po četvrti put obezbedio mesto na turniru osam najboljih, dok će Tim igrati u londonskoj O2 Areni treći put zaredom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Njih dvojica su se tako pridružila Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu, Rodžeru Federeru, Huanu Martinu del Potru, Aleksanderu Zverevu i Kevinu Andersonu.

Žreb za završni turnir u sezoni na programu je u ponedeljak, 5. novembra.
Pogledaj vesti o: London,   Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čilić i Tim zauzeli posljednja dva mjesta za London

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2018

Hrvatski i austrijski teniser Marin Čilić i Dominik Tim zauzeli su posljednja dva mjesta na završnom mastersu koji će se od 11. do 18. novembra odigrati u Londonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.