Ilić šalje Lukića kod Mitrovića

Izvor: B92, 30.Jan.2023, 15:06

Ilić šalje Lukića kod Mitrovića

Srpski fudbaler Ivan Ilić pojačao je italijanski Torino, što znači da će Saša Lukić najverovatnije preći u redove londonskog Fulama.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je u Torino stigao na šestomesečnu pozajmicu iz Verone sa opcijom otkupa ugovora, ako se ispune "određeni sportski ciljevi".

Za dve i po godine u Veroni, u koju je stigao iz Mančester sitija, Ilić je postigao pet golova i upisao šest asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 76 utakmica.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao sedam mečeva, poslednji protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Torino trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli Serije A sa 27 bodova.

Dolazak Ilića u Torino skoro sigurno znači da će ekipu Torina napustiti drugi Srbin, Saša Lukić koji će pojačati redove Fulama, tvrdi čuveni fudbalski agent Fabricio Romano.

Fulam i Torino su dogovorili sve uslove i cenu od 10 miliona evra.

Lukić bi u narednim danima trebao da obavi i lekarske preglede i potpiše ugovor i tako se pridruži Aleksandru Mitroviću u ekipi iz Londona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.