INTEROVI NAVIJAČI ĆE BITI BESNI: Lukaku odlazi u Čelsi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 22:49

INTEROVI NAVIJAČI ĆE BITI BESNI: Lukaku odlazi u Čelsi (FOTO)

Belgijanac raspoložen za povratak u London.

Od početka letnjeg prelaznog roka se spekuliše o potencijalnom povratku Romelua Lukakua u redove Čelsija u kojem se nije baš proslavio u prvom mandatu, ali je Inter uspešno odbio prve dve ponude.

Plavci su računali da mogu vratiti Belgijanca pošto je Inter imao prilične finansijske probleme, ali su iz Milana odbili ponudu od 85 miliona funti, a zatim i drugu koja je bila između 94 i 102 miliona funti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Lukaku open to Chelsea move as Inter brace for €130m bid

Chelsea are preparing a new bid for Inter striker Romelu Lukaku of up to €130 million (£111m/$154m), Score meme can confirm, with the striker open to a move if a fee can be agreed. https://t.co/cog4t7NjnK

— score meme (@score_meme) August 4, 2021

Preokret je međutim nastao pošto je Lukaku obavestio čelnike Intera da je zaintersovan za povrstak u London ovog leta. To verovatno znači da će naredna Čelsijeva ponuda biti prihvaćena, ali nema sumnje da će Inter želeti da dobije maksimalan novac za Belgijanca koji je bio među najzaslužnijima za osvajanje titule prošle sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.