Horor greška Džake VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 15:24

Horor greška Džake VIDEO

Fudbaler Arsenala Granit Džaka žestoko se obrukao na utakmici 28. kola Premijer lige sa Barnlijem na "Turf Muru".

Gosti iz Londona vodili su od šestog minuta golom Pjera-Ajmerika Obamejanga, ali je onda na scenu stupio reprezentativac Švajcarske.

Igrao se 39. minut kada je na loptu koju mu je dodao golman Bernd Leno, reagovao katastrofalno, pogodio je Krisa Vuda i lopta se od igrača Barnlija odbila u mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovakvi kiksevi uopšte nisu strani Džaki, otkako je stigao u klub iz Londona.

On je od početka sezone 2016/17 napravio čak osam grešaka koje su vodili direktno primljenim golovima, više od bilo kog veznog igrača u Premijer ligi.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na priloženom snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džakin košmar se nastavlja, asistencija za napadača Barnlija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021

Nova užasna greška bivšeg kapitena Arsenala..Arsenal je odlično otvorio meč protiv Barnlija, poveo u šestom minutu, ali je u finišu prvog dela igre Granit Džaka stupio na scenu. Neshvatljivim potezom poklonio je gol protivniku i još jednom naterao navijače Tobdžija da se zapitaju šta ga drži...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.