Grudi i noge u prvom planu: Još jedno nadmetanje poznatih dama FOTO

Izvor: B92, 29.Jan.2020, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudi i noge u prvom planu: Još jedno nadmetanje poznatih dama FOTO

Sinoć je u Londonu održana dodela nacionalnih televizijskih nagrada. Ova manifestacija, poznata kao NTA's dodela nagrada, održana je 25. put.

Još jedan crveni tepih bio je prilika da poznate dame pokažu svoja modna umeća, zanosne figure, kao i svoje atribute.

Dodela nagrada okupila je neke od najlepših i najpopularnijih britanskih dama, među kojima su bile glumice, manekenke i rijaliti zvezde.

Kao svaka dodela nagrada, i ova je poslužila poznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << damama da se pokažu u najboljem, a nekima i u najgorem izdanju.

U nastavku pogledajte neka od modnih izdanja sa ovog događaja, a sami procenite da li su pojedine dame preterale u izboru odevnih kombinacija, ali i isticanju određenih atributa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.