Grmeće Topovi - Kako vam se ovo sviđa? Dve južnoameričke legende, Simeoneov đak i sin slavnog oca u Arsenalu!?

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 11:31

"Grmeće Topovi" - Kako vam se ovo sviđa? Dve južnoameričke legende, Simeoneov đak i sin slavnog oca u Arsenalu!?

Nema novca za velika obeštećenja, ali budžet za plate postoji. Dok čekaju odluku kapitena, u Arsenalu žele da završe nekoliko velikih poslova.

Arsenal pokušava da sa ograničenim budžetom sprovede promene u prelaznom roku, odnosno da ojača tim. Ono što je sigurno je da su spremni da većinu novca ulože u vezistu, u pitanju je Tomas Parti.

Iako se očekivalo da bi mogao da potpiše novi ugovor sa Atletikom, izgleda da Madriđani nemaju novca i da bi za 50 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pustili momka iz Gane da se preseli u London.

Ali, to nije sve. U ovom trenutku Arteta pokušava da ubedi Tijaga Silvu da prihvati ponudu "Gunera" iako kapitena PSŽ zove Anćeloti u Everton.

"Tobdžije" se i dalje nadaju da će Obamejang ostati i potpisati novi ugovor, ali ako ode, spremni su da Kavaniju ponude ugovor. Naime, njegovi pregovori sa Interom su propali jer traži previše novca, engleski klubovi mogu da plate više kada su u pitanju zahtevi igrača, a kakvo bi pojačanje bio Kavani, o tome ne treba posebno pričati.

Što se odbrane tiče, potreban je još jedan štoper, Upamekano je preskup, pa se Arteta okrenuo odličnom Akselu Disasiju iz Remsa. I na kraju, razmena sa Romom, Mihtarijan bi ostao u Italiji, a Džastin Klajvert krenuo na drugu stranu, problem je međutim ogromna plata koju ima Jermenin i koju bi Arsenal morao da nastavi delom da plaća.

Ali, sve ovo se uklapa u budžet, gde ima novca za plate, ali ne i obeštećenje. Arteta, kao i Lampard želi i golmana Sautemptona Frejzera Forstera koji bi bio odlična konkurencija za Bernda Lena.

Ali, Tijago Silva, Parti, Kavani ako ode Obamejang, to bi zaista bio neverovatan posao Arsenala ovog leta...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.