Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Londona traži pomoć londonskih fudbalskih klubova u borbi protiv virusa korona

Gradonačelnik Londona Sadik Kan uputio je pismo fudbalskim klubovima na teritoriji grada od kojih traži pomoć u borbi protiv korona virusa, prenosi BBC.

On je zatražio od devet klubova, među kojima su Arsenal, Čelzi i Vest Hem, pomoć u klupskim lekarima, fizioterapeutima, drugom medicinskom osoblju, ali i pristup stadionima i drugom klupskom smeštaju.

Fudbalski klub Totenhem nije obuhvaćen ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pismom, jer oni već pomažu Gradskoj skupštini.

"Mnogi su ponudili podršku i pomažu u odgovoru u svojim zajednicama. Danas sam pisao gradskim klubovima iz Premijer lige i Čempionšipa, kako bih ukazao šta mogu da urade kako bi pomogli nacionalnoj zdravstvenoj službi i zahvalan sam na uglavnom pozitivnim odgovorima", rekao je Kan.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Velikoj Britaniji od korona virusa umrlo 1.789 pacijenata, što je povećanje od 381 smrtnog slučaja u protekla 24 sata.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Londonski stadioni - umesto navijača, stižu zaraženi od koronavirusa?

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020

London tražio da fudbalski klubovi ustupe lekarsko osoblje...Gradonačelnik Londona Sadik Kan tražio je danas od fudbalskih klubova iz tog grada da ustupe lekarsko osoblje, stadione i smeštaje u borbi protiv pandemije korona virusa......."Mnogi su već ponudili podršku i pomažu svojim lokalnim zajednicama....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.