Gotovo, londonski derbi u Liga kupu, potez navijača Totenhema će oduševiti sve!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 10:16

Gotovo, londonski derbi u Liga kupu, potez navijača Totenhema će oduševiti sve!

Murinjo se izgleda izvukao.

Duel između Lejton Orijenta i Totenhema koji je u utorak trebalo da se odigra u okviru trećeg kola Liga kupa je otkazan, kada je ustanovljeno da su određeni igrači engleskog niželigaša zaraženi koronavirusom.

Nastao je veliki problem za organizatore takmičenja, jer Totenhem ima silne obaveze i u Ligi Evrope, posebno ako večeras savlada Škendiju u Severnoj Makedoniji.

Ipak, izgleda da se duel Lejton Orijenta i Sparsa na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju neće ni odigrati, "Evening Standard" javlja da je tim iz Lige dva odustao od ideje da se duel odigra u drugom terminu.

U niželigašu su se nadali da će ipak odigrati meč sa Murinjovim "Pevcima", ali kako se već početkom oktobra planira i četvrto kolo, postalo je jasno da će se teško pronaći rešenje, pa se nakon razgovora sa organizatorima Lejton Orijent povukao iz takmičenja i o tome je već obavestio igrače.

Za njih bi duel sa Sparsima bio od velikog značaja, dobili bi 150 hiljada funti na ime TV prava.

Ipak, iz EFL su odlučili da im ipak isplate deo novca, a i navijači Totenhema su pokrenuli sjajnu akciju.

Naime, oni su odlučili da u masovnim količinama kupe robu iz klupske radnje, navodno će klubu doneti profit od 20 hiljada funti na prodaji dresova, šalova i raznih memorablija sa grbom Lejton Orijenta.

Zaista sjajan potez navijača "Pevaca", podsetimo i da je kapiten kluba iz Severnog Londona jedan od sponzora ovog niželigaša, videćemo da li će im i sam Totenhem na kraju pomoći, jasno je da su klubovi u nižim rangovima izuzetno pogođeni pandemijom koronavirusa.

Totenhem je tako izborio plasman u četvrtu rundu bez igranja meča, što će posebno značiti Murinju koji se već žalio na gust raspored, a u narednoj rundi ih čeka velika prepreka, sastaće se sa gradskim rivalom i bivšim klubom portugalskog stručnjaka, Čelsijem.

"Plavci" su sinoć savladali Barnsli sa 6:0 uz het-trik novajlije Kaija Haverca.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.