Fulam odmah stao iza Ranijerija, da li je ovo znak da su izdali Jokana?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam odmah stao iza Ranijerija, da li je ovo znak da su izdali Jokana?

Na Krejven Kotidžu sada potpuno drugačija priča...

Slaviša Jokanović je protekle nedelje dobio otkaz na mestu trenera Fulama zbog niza loših rezultata koji su klub doveli do poslednje pozicije u Premijer ligi.

Srbin nije bio zadovoljan učinjenim u letnjem prelaznom roku, smatra da je dobio pojačanja koja mu nisu najpotrebnija, te da ga klub nije podržao u nameri da pojača one pozicije koje je želeo.

Fulam jeste potrošio više od sto miliona funti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali čini se da ekipa iz Londona nije potrošila novac na pravi način, pa se Jokanović često sukobljavao sa vlasnikom kluba zbog toga.

Sada je izgleda nešto drugačija priča pošto novi menadžer Klaudio Ranijeri tvrdi da ima podršku Šahida Kana da pojača ekipu u januaru, a prvi na meti bi mogao da bude fudbaler Čelsija Deni Drinkvoter.

"Razgovarao sam sa vlasnikom kluba i ljudima koji vode računa o igračima koje pratimo, dali su mi nekoliko imena i moram da odaberem neko od njih. Sviđa mi se taj način rada. Na kraju, dobio sam zeleno svetlo da potražim i neke koje nisu na toj listi", otkrio je Italijan.

Jokanović nije imao taj luksuz i često je zamerao vlasnikovom sinu zbog toga što nije mogao da dovodi igrače koje je želeo, a i pored toga je uspeo da se plasira u Premijer ligu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.