Fulam doveo prvo pojačanje, bio na pragu Milana, tim iz Londona pobedio jaku konkurenciju iz PL! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020, 17:51

Fulam doveo prvo pojačanje, bio na pragu Milana, tim iz Londona pobedio jaku konkurenciju iz PL! (foto)

Defanzivac prvi stavio paraf.

Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba sa "Krejven Kotidž", prvo pojačanje Fulama za narednu sezonu je levi bek iz SAD Entoni Robinson.

Ovaj 23-godišnji fudbaler dolazi iz Vigan Atletika, gde je igrama u sezoni za nama skrenuo veliku pažnju na sebe.

U januaru tekuće godine je bio na pragu prelaska u redove Milana za oko 10 miliona evra, ali je na lekarskim pregledima ustanovljeno da ima određnih problema sa srcem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu mogli da se obave dodatni pregledi jer je u toku bio poslednji dan prelaznog roka.

Vigan je ispao u treći rang takmičenja, pa nisu više mogli da zadrže Robinsona, ali ni da traže veliko obeštećenje, pa je Amerikanac pojačao Fulam u transferu vrednom oko 2,5 miliona evra. Na sajtu povratnika u elitu navode i da je za njegove usluge bio zainteresovan veliki broj ekipa iz Premijer lige.

Sa ekipom iz Zapadnog Londona potpisao je ugovor do leta 2024. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično, iz zagrebačke Lokomotive u Atletiko Madrid! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020

Gotovo...Kao što je i najavljeno, hrvatski golman Ivo Grbić novo je pojačanje madridskog Atletika...Ovaj 24-godišnji čuvar mreže je i zvanično predstavljen kao novi igrač "Kolćonerosa", plaćen je 3,5 miliona evra od strane kluba iz Madrida, dok će Lokomotiva na ime bonusa moći još da zaradi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.