FOTKE SA LICA MESTA! Dragan Torbica i Đorđe Čvarkov stigli u London i onda je nastao urnebes! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTKE SA LICA MESTA! Dragan Torbica i Đorđe Čvarkov stigli u London i onda je nastao urnebes! (FOTO)

Legendarno.

Dimitrije Banjac i Nikola Škorić, poznati po svojim ulogama "Đorđa Čvarkova i Dragana Torbice" u humorističkoj emisiji pod naziv "Državni Posao" doputovali su u London i brže bolje stigli na stadion Totenhema koji će biti poprište sutrašnjeg duela u Ligi šampiona između Zvezde i Sparsa od 21 čas.

U prijatnom ambijentu prelepog londonskog stadiona, Čvarkov i Torbica zasmejavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prisutne novinare, a ono što je posebno oduševilo naše kolege u Srbiji, koji su stigli glavni grad Engleske, jeste pristojnost ovog glumačkog tandema.

Sa puno poštovanja i respekta pozdravili su sa svima i sa mikrofonom u rukama, uz nekoliko autentičnih doskočica, nasmejali prisutne pripadnike sedme sile. Ostaje nam da vidimo da li će sutra uživo gledati crveno-bele i bodriti ih u duelu sa Mamuzama.

Pogledajte kako izgelda stadion Totenhema iz potpuno drugačijeg ugla.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.