FATALNA PLAVUŠA UZDRMALA DŽONSONA: Britanski premijer pod istragom zbog Amerikanke sa kojom je bio u vezi kao gradonačenik Londona (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Sep.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FATALNA PLAVUŠA UZDRMALA DŽONSONA: Britanski premijer pod istragom zbog Amerikanke sa kojom je bio u vezi kao gradonačenik Londona (VIDEO)

Gradska vlada Londona (GLA) saopštila je danas da je uputila predmet vezan za britanskog premijera Borisa Džonsona Telu za policijsku internu kontrolu radi pokretanja potencijalne istrage o navodima o neprimerenom ponašanju koje uključuje američku biznismenku Dženifer Arkjuri dok je Džonson bio gradonačelnik Londona.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Moguća istraga protiv Borisa Džonsona zbog povlašćenog tretmana američke preduzetnice

Izvor: Beta, 28.Sep.2019

Londonske vlasti su prijavile britanskog premijera Borisa Džonsona policijskom telu za internu kontrolu kako bi ono razmotrilo da li protiv njega treba da bude pokrenuta krivična istraga zbog davanja povlašćenog tretmana američkoj preduzetnici s kojom je bio blizak dok je bio gradonačelnik Londona.Uprava...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.