Evakuisana metro stanica u Londonu zbog curenja gasa

Izvor: RTS, 23.Jan.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisana metro stanica u Londonu zbog curenja gasa

Londonska železnička stanica "Čering kros", kao i okolni hoteli i noćni klubovi evakuisani su protekle noći zbog curenja gasa, javlja "Skaj njuz".
Rojters prenosi da je policija zatvorila Strand, glavnu saobraćajnu arteriju britanske prestonice, koja vodi ka Trafalgar skveru, i savetovala građane da izbegavaju taj deo grada.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Iz kluba "Heven" i obližnjeg hotela evakuisano je ukupno oko 1.450 ljudi. Nekoliko očevidaca je na Tviteru napisalo da je u noćnom klubu nastao haos nakon što je naređena evakuacija, da su na stepenicama bile velike gužve, a da su gosti kluba obezbeđenje odgurali na stranu.
Hitne službe su upozorene oko 02.00 sata da je zabeležena velika koncentracija prirodnog gasa u ulici Krejven nedaleko od železničke stanice "Čering kros".
Na lice mesta došla su dva vatrogasna vozila, 20 spasilačkih vozila i 20 vatrogasaca, a očekuje se da će biti gužvi tokom saobraćajnog špica, prenosi Skaj njuz.
Postavljen je kordon od 150 metara, dok inženjeri pokušaju da pronađu mesto odakle curi gas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.