Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan kriket stadion u Londonu, ispaljen hitac iz samostrijela

LONDON - Kriket stadion "Oval" u Londonu evakuisan je, nakon što je na teren ispaljena strijela samostrijela tokom meča, saopštila je policija.

"U toku je evakuacija. Nema informacija o povrijeđenima. Vjerujemo da je strijela ispaljena sa spoljašnjeg terena", saopštila je policija Londona.

Britanski mediji objavili su fotografiju sudije kako u ruci drži strijelu zbog koje je prekinut meč između Sarija i Midleseksa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Hitac iz samostrela prekinuo meč, evakusian kriket stadion

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017

Kriket stadion "Oval" u Londonu evakuisan je nakon što je na teren ispaljena strela iz samostrela tokom meča, saopštila je policija..."U toku je evakuacija. Nema informacija o povređenima. Verujemo da je strela ispaljena sa spoljašnjeg terena", saopštila je policija Londona...Britanski mediji objavili...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.