Emeri otkrio nove detalje, Džaka odbija da igra!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri otkrio nove detalje, Džaka odbija da igra!

Neverovatne stvari se dešavaju u Severnom Londonu prethodnih dana.

Trener fudbalera Arsenala Unaj Emeri rekao je danas da je Granit Džaka zatražio da ne igra na predstojećem meču protiv Lestera.

Džaka se sukobio sa navijačima Arsenala 27. oktobra na utakmici protiv Kristal Palasa. Oni su mu zviždali zbog slabijih igara, a on ih je opsovao i nepristojno gestikulirao, a zatim skinuo dres na putu do tunela. Njemu je nakon toga oduzeta kapitenska traka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Razgovarao sam s njim o tome kako se sada oseća, jer dobro radi i trenira. Rekao mi je da trenutno nije u stanju da igra i mi ćemo čekati", rekao je Emeri za britanske medije.

Za novog kapitena Arsenala imenovan je Pjer Emerik Obamejnag, a Emeri smatra da ima kvalitet da predvodi tim.

"Iskusan je i poštuju ga u svlačionici. Znam da mu treba vremena da 100 posto preuzme tu odgovornost, ali mi ćemo ga podržati", rekao je Emeri.

Arsenal će sutra od 18.30 gostovati Lesteru u 12. kolu Premijer lige. Lester je trenutno treći na tabeli sa 23 boda, dok je Arsenal peti sa šest bodova manje.

Džaka je po svemu sudeći na izlaznim vratima kluba, već ima i zainteresovanih strana za njegove usluge.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džaka uputio zahtev Emeriju

Izvor: B92, 08.Nov.2019

Trener fudbalera Arsenala Unaj Emeri rekao je da je Granit Džaka zatražio da ne igra na predstojećem meču protiv Lestera...Džaka se sukobio sa navijačima Arsenala 27. oktobra na utakmici protiv Kristal Palasa. Oni su mu zviždali zbog slabijih igara, a on ih je opsovao i nepristojno gestikulirao,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.