Džaka kapitenski, kritikuje napadače!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaka "kapitenski", kritikuje napadače!

Videćemo kako će ova izjava prijati njegovim saigračima.

Proteklo kolo u Premijer ligi je obeležio derbi Severnog Londona. Na "Emiratima" je gostovao Totenhem, utakmica se završila 2:2, meč je u svom maniru odigrao i Granit Džaka.

Kapiten "tobdžija" je načinio naivan penal, ali su kasnije Lakazet i Obamejang ipak uspeli da nadoknade dva gola deficita.

Posle utakmice usledila je salva kritika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na račun Džake, Švajcarac je rešio da odgovori.

"Naravno kritika je uvek prisutna. Igrali smo dobru utakmicu u derbiju Severnog Londona, napravio sam grešku da. Ali ako ste gledali utakmicu videli ste da smo mogli da je dobijemo. Imali smo dosta šansi, ali to je fudbal niko ne priča o promašajima već samo o greškama", izjavio je Granit za engleske medije.

Da li je kapiten Arsenal u pravu, možda su pravi tragičari meča Pepe, Lakazet i Obamejang?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.