Dve osobe privedene u slučaju dronova na londonskom aerodromu

Izvor: Beta, 22.Dec.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe privedene u slučaju dronova na londonskom aerodromu

U istrazi o bespilotnim letelicama koje su poremetile letove na londonskom aerodromu Getvik privedene su dve osobe, saopštila je kasno sinoć britanska policija."Policija je oko 22.00 privela dve osobe u okviru istrage o kriminalnoj upotrebi bespilotnih letelica koje su ozbiljno poremetile rad na aerodromu Getvik", navela je policija.Londonski aerodrom Getvik ponovo je juče ali nakratko suspendovao letove posle informacije o nadletanju bespilotne letelice.Saobraćaj na Getviku, drugom najprometnijem aerodromu u Velikoj Britaniji, obustavljen je u sredu uveče pošto su dva drona primećena iznad piste, a zatvaranje aerodroma pogodilo je desetine hiljada putnika.Londonski aerodrom Getvik bio je zatvoren za saobraćaj više od 30 sati.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Genijalci" s dronovima nad Getvikom uhapšeni

Izvor: Mondo, 22.Dec.2018

Britanska policija saopštila je danas da je uhapsila dve osobe u vezi sa "upadom" dronova u prostor iznad londonskog aerodroma Getvik...Foto: John Stillwell/PA via AP..Osumnjičeni su uhapšeni u petak kasno uveče, navodi se u saopštenju, bez više detalja, prenosi Rojters...Getvik, drugi najprometniji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.