Dvanaest muzeja i galerija koji imaju virtuelne ture

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2020, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaest muzeja i galerija koji imaju virtuelne ture

Art&Culture omogućio je virtuelni obilazak preko 2.500 muzeja širom sveta.

 
Posetite Van Gogov muzej, Gugenhajm ili galeriju Ufici – iz fotelje ili iz kreveta.
 
Kolekcija Google Art&Culture uključuje Britanski muzej u Londonu, Van Gogov muzej u Amsterdamu, Gugenhajm u Njujorku i još hiljade drugih galerija i muzeja na kojima možete steći znanje o umetnosti, istoriji i nauci.
 
Ova onlajn zbirka posebno je korisna za studente.
 
Virtuelne ture muzeja širom sveta
 
BRITANSKI MUZEJ, LONDON
 
GUGENHAJM, NjUJORK

 
NACIONALNA GALERIJA,...
Pogledaj vesti o: London,   Nju Jork

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

VIRTUELNI TURIZAM Kako i gde putovati - iz svoje fotelje: Lista 10 najboljih svetskih muzeja koje možete da posetite onlajn

Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 18:15

Većina sveta je sada zatvorena u svojim kućama usred pandemije novog korona virusa, škole, prodavnice i restorani su zatvoreni, a putnički letovi obustavljeni. Suočeni sa četiri zida i nemogućnošću izlaska, ljudi su počeli da se okreću alternativama za putovanja i zabavu uopšteno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.