Dva manijaka NAPALA NOŽEVIMA Ozila, JUNAČKI ga spasao reprezentativac BiH /VIDEO/

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva manijaka NAPALA NOŽEVIMA Ozila, JUNAČKI ga spasao reprezentativac BiH /VIDEO/

Mesut Ozil, fudbaler Arsenala doživeo je pravu dramu u Londonu kada su ga napali noževima naoružani pljačkaši. Napadači su Arsenalovog veznjaka, kako prenosi "Dejli mejl", presreli danas u Severnom Londonu. Ozil se vozio u svom Mercedesu sa saighračem Seadom Kolašincem kad su se na motorima pojavila dvojica napadača koji su pokušali da zaustave automobil kako bi se obračunali sa igračima Arsenala.    Kolašinac je izašao iz auta i golim rukama odbio naoružane napadače, a Ozil je iz auta pobegao u turski restoran koji je bio u blizini. Konobari i kuvari istrčali su iz restorana kako bi pomogli reprezentativcu BiH.    Na snimku koji se pojavio...
Pogledaj vesti o: London,   Turska

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE FUDBALER ARSENALA POSLE POKUŠAJA PLJAČKE: Evo šta je hrabri Kolašinac poručio dan posle juriša na naoružane napadače (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Jul.2019

Fudbaleri Arsenala Sead Kolašinac i Mesut Ozil osećaju se dobro, nakon što su dvojica muškaraca naoružani noževima pokušali da ih opljačkaju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.