Drama u Napulju zbog nesvestice Ospine, ne i rezultata

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Napulju zbog nesvestice Ospine, ne i rezultata

Drugoplasirani tim Serije A slavio protiv Udinezea, ali je pitanje koliko dugo će biti bez prvog golmana Davida Ospine.

Uprkos današnjem porazu, Juventus ispred drugoplasiranog Napolija ima 15 poena prednosti uoči poslednjih 10 kola Serije A.

Zato su u Napulju mnogo koncentrisaniji na trku za trofej u Ligi Evrope, gde im je u četvrtfinalu prepreka londonski Arsenal.

U gradu podno Vezuva, takođe, znaju da treba budno motriti na klubove iz Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji su im najbliži pratioci i jedini koji ih mogu ugroziti na drugom mestu.

Zato nije bilo opuštanja u 28. kolu protiv gostiju iz Udina:

NAPOLI - UDINEZE 4:2 (2:2).

Adam Junes
je svojim prvim golom u Seriji A doveo Napoli u vođstvo nakon 17 minuta igre. Mladi Nijemac je u stilu Lorenca Insinjea poslao "kiflu" u dalji ugao. Zanimljivo, bio je to i njegov prvi šut u okvir gola u "Kalču".

Hoze Kaljehon je desetak minuta kasnije na asistenciju Drisa Mertensa, uz dosta sreće, duplirao vođstvo i u tim trenucima se činilo da će Napolitanci doći do rutinske pobede.

Ali, Kevin Lazanja i Seko Fofana su u 30. i 36. minutu kaznili uspavanu i nedovoljno agresivnu odbranu domaćina i vratili neizvesnost.

Foto: Guliver/Getty images/Francesco Pecoraro

U finišu prvog poluvremena viđena je drama na teren San Pola, pošto je golman David Ospina pao u nesvest. Naime, golman Napolija je već početkom utakmice istrčao sa svog gola i u borbi za loptu se sudario sa Lazanjom. Posledice tog duela su se, međutim, manifestovale pred odlazak na odmor kada se srušio na zemlju i pao u nesvest.

Ubrzo mu je pružena pomoć i dok je na nosilima napuštao teren izgledalo je da podigao ruku kako bi publici pokazao da je sve u redu.

Foto: Guliver/Getty images/Francesco Pecoraro

U drugom poluvremenu, dosta ozbiljniji Napoli i nova dva gola u mreži gostiju iz Udina.

Arkadijuš Milik u 57. i Dris Mertens u 70. su doneli nova tri boda i miran san pred reprezentativnu pauzu.

Uz to, Milan i Inter večeras na San Siru igraju "Derbi della madonina", a remi je rezultat koji priželjkuju u Napulju.

SVI REZULTATI, STRIJELCI I TABELA 28. KOLA SERIJE A
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.