Dosadio joj miran život: Kejt Mos vezu s mladim grofom započela tokom braka

Izvor: Scandal.rs, 08.Nov.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadio joj miran život: Kejt Mos vezu s mladim grofom započela tokom braka

Manekenka Kejt Mos provela je sedam dana na romantičnom privatnom ostrvu u društvu novog dečka Nikolaja Fon Bizmarka, a pre nekoliko dana viđeni su kako šetaju Londonom.

Četrdesetjednogodišnja Britanka zvanično je započela vezu s fotografom nakon što je okončala brak s Džejmijem Hinsom, ali se, sudeći po izjavama prijatelja, još tokom zajedničkog života sa gitaristom grupe “The Kills” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << viđala sa Fon Bizmarkom.

Bliski prijatelji manekenke tvrde kako je Džejmi jedini koji joj je slomio srce, ali “Daily Mail” piše da je Kejt mesecima ranije bila nezadovoljna mirnim porodičnim životom i da joj bilo dosta braka, a nakon što je letos njen suprug krenuo na turneju s bendom počela je da se viđa s Nikolajem.

“Daily Mail” navodi i da je smišljeno ušla u vezu s mladim grofom. Družeći se s ovim dvadesetosmogodišnjakom ušla je u socijalni krug u koji se ni slavom ni bogatstvom ne može ući – krug britanske aristokratije.

Nikolaj je odrastao u ogromnom dvorcu vrednom 10 miliona funti na jednoj od najprestižnijih adresa u Velikoj Britaniji i jedan je od najpoželjnijih neženja na “ostrvu”. Ovaj mladić potomak je Ota Fon Bizmarka, prvog kancelara Nemačke.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.