Dimitrov osvojio London

Izvor: RTS, 19.Nov.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov osvojio London

Bugarin Grigor Dimitrov osvojio je titulu na završnom Mastersu u Londonu, pošto je u finalu savladao Davida Gofana sa 2:1 (7:5, 4:6, 6:3).
Bugarin je lošije otvorio meč, Gofan je poveo sa 3:1, potom i 4:2, ali je Dimitrov preokrenuo u prvom setu i osvojio ga sa 7:5.

Gofan je bio bolji u drugom delu igre, uspeo je da izjednači u setovima, pošto je sa 6:2 osvojio drugi set.
U trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << setu, jednog od uzbudljivijih finala u proteklih nekoliko godina u Londonu, Dimitrov je lako došao do pobede, pošto je poveo sa 5:2. Gofan je smanjio na 5:3, ali nije mogao više od toga.
Dimitrov je tako u svom debitantskom nastupu na završnom turniru u Londonu, do titule došao bez poraza i ostvario najveći uspeh u karijeri.
Masters u Londonu igra se za nagradni fond od osam miliona dolara. 
Ovako je protekao meč:
21.40 - Kraj meča, Grigor Dimitrov je osvojio treći set (6:3), tako i titulu u Londonu.
20.55 - Izjednačio je Gofan - 6:4. Igraće se treći, odlučujući set.
20.10 - Uzbudljiv meč u Londonu, gde vodi Grigor Dimitrov. Bugarin je, posle preokreta, osvojio prvi set rezultatom 7:5. Dimitrov je iskoristio petu set loptu!

19.35 - Belgijanac je bolje otvorio duel, posle dvadesetak minuta igre vodi sa 3:1.
19.15 - Počelo je finale u Londonu. Dimitrov ima prvi servis.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.