Dijamant u četvrtak u plavom, Monći dovodi trio iz Španije!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dijamant" u četvrtak u plavom, Monći dovodi trio iz Španije!

Agent već u Londonu, Bosanac sa timom, ali verovatno neće igrati večeras. Ostali detalji, a ovu trojicu igrača bi Roma mogla da dovede do kraja januara!

Irfan Redžepagić, menadžer Edina Džeka je u Londonu, završava poslednje detalje oko dogovora, plata Bosanca će biti između sedam i osam miliona evra po sezoni, Roma bi sa bonusima trebalo da dobije 35.

Džeko naravno ispunjava sve uslove za radnu dozvolu, iako nema državljanstvo EU, a Emerson >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koga će Rimljani takođe prodati Čelsiju ima italijanski pasoš.

Navijači su besni, večeras Roma igra na "Marasiju" protiv Sampa, a Džeko bi trebalo da ostane na klupi, kako se ne bi povredio pred transfer. On će najverovatnije sutra otputovati u London i potpisati ugovor sa Čelsijem.

Mnogi ocenjuju da je ovo hazarderski potez "Vučice" koja se bori za mesto u top 4 i mada Bosanac nije bio u formi od prošle godine, bez njega će biti teško, s obzirom na neiskustvo Ščika.

Mnogi se pitaju šta će Monći učiniti?

On pokušava da završi tri posla u Španiji, prvi je Aleiš Vidal iz Barselone koga je doveo i u Sevilju, time bi zatvorio gorući problem na desnoj strani.

Zatim, želi napadača Nikolu Sansonea iz Viljareala koji je ranije blistao u Sasuolu, inače u pitanju je Italijan rođen u Nemačkoj i momak koji je prošao Bajernovu školu.

I najveće pojačanje bi trebalo da bude Janik Karasko iz Atletika. Njega je Simeone sklonio iz tima, Belgijanac želi da ode, ima klauzulu od 100 miliona koju niko neće platiti. Roma bi da ga dovede na pozajmicu sa otkupom od 25 miliona, "Jorgandžije" traže deset više. Karasko svim silama želi da napusti Atletiko kako bi igrao, a Monći veruje da bi trojka Karasko - Ščik (Sansone), El Šaravi omogućila Di Frančesku da i dalje forsira svoj omiljeni stil igre sa trojicom napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta će Roma sa 60.000.000 evra?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2018

Kako će Rimljani nadomestiti odlaske igrača i ozbiljan priliv novca prodajom Džeka i Emersona..Posao se približio kraju, sutra bi mogao da bude kompletiran transfer paketa Džeko-Emerson Palmijeri iz Rome u Čelsi, a Vučica bi od tog posla mogao da inkasira čitavih 60.000.000 evra (50.000.000 +...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.