Dejli Miror: Kamings prijavljen policiji

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 21:23

Dejli Miror: Kamings prijavljen policiji

Dominik Kamings, savetnik britanskog premijera Borisa Džonsona prijavljen je policiji zbog navodnog kršenja mera karantina, prenosi Dejli Miror.

On je pod pritiskom javnosti da podnese ostavku zbog toga što je putovao dok su ograničenja zbog koronavirusa bila na snazi,

Portparol Dauning strita i policija u Duramu, gradu u koji je putovao Kamings, za sada za Rojters nisu dali komentar te informacije.

Džonson je ranije danas stao u odbranu odluke Kamingsa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da otputuje iz Londona za Daram u vreme zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa, uprkos tome što su neki poslanici iz njegove Konzervativne partije pozvali Kamingsa da podnese ostavku.

Kabinet premijera prethodno je saopštio da je Kamings otputovao 400 kilometara kako bi osigurao da njegov četvorogodišnji sin bude na odgovarajući način zbrinut nakon što je njegova supruga obolela od kovida 19.
Pogledaj vesti o: London,   Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson brani Kamingsa

Izvor: Danas, 24.Maj.2020

Dok opozicioni laburisti, ali i poslanici vladajućih konzervativaca u Britaniji pozivaju na hitnu istragu navoda koji su objavljeni u Obzerveru i Sandej miroru da je šef kabineta britanskog premijera Dominik Kamings prekršio propise samoizolacije, on poručuje svima da mu ne pada na pamet da podnese...

Nastavak na Danas...

Džonsonov savetnik prekršio zabranu putovanja, poslanici traže njegovu ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2020, 16:00

Nameru britanskog premijera Borisa Džonsona da saopšti dalje ublažavanje restrikcija zbog koronavirusa zasenile su danas kritike na račun njegovog glavnog savetnika Dominika Kamingsa zbog kršenja mera ograničenja kretanja tokom pandemije...Kamings je putovao 430 kilometara iz Londona do svojih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.