Defile zvezda na filmskom događaju godine: Od izazovnih dekoltea do haljina bez veša

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 08:02

Defile zvezda na filmskom događaju godine: Od izazovnih dekoltea do haljina bez veša

Posle godinu i po čekanja i nekoliko odlaganja zbog pandemije, novi film o Džejmsu Bondu, "No Time To Die" konačno je premijerno prikazan i to na tradicionalnom mestu u londonskom Rojal Albert holu.

Na crvenom tepihu pojavile su se, naravno, glavne zvezde filma i ekipa filma "Nije vreme za umiranje".

Ana de Armas za premijeru je izabrala dekoltiranu crnu haljinu, sa velikim izrezom na donjem delu.

Danijel Krejg odabrao je baršunasti sako, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upotpunio crnim pantalonama i crnom leptir mašnom, dok je Bili Ajliš, koja je napisala naslovnu pesmu za film, bila u vrlo konzervativnoj i nenametljivoj kombinaciji.

Princ Vilijam se opredelio za crno odelo, a posebnu pažnju izazvala je Kejt Midlton, koja je blistala u dugoj, glamuroznoj haljini koju potpisuje Dženi Pekam, a čija je cena oko tri hiljade funti.

Francuska glumica Lea Sejdu je ostavila sve bez daha u beloj, haljini modne kuće Luj Viton, koja ističe dekolte i koja lagano pada do poda.

Lašana Linč se opredelila za upečatljivu haljinu britanske dizajnerke Vivijan Vestvud – žuta boja u kombinaciji sa crnim tilom dominirala je crvenim tepihom.

Svakako da je po mnogima najsmeliju kreaciju nosila Kimberli Garner, koja se pojavila bez donjeg veša u beloj haljini sa prorezima, koja više otkriva nego što pokriva.

Takođe, na ovoj grupnoj slici izdvojili bismo glumca Ramija Maleka, kao i reditelja Kerija Fukunagu, koju su bili veoma elegantni u svedenim, muškim odelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.