Da li je moguće: Džonsonov broj mobilnog dostupan svima već 15 godina

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 10:44

Da li je moguće: Džonsonov broj mobilnog dostupan svima već 15 godina

London -- Broj mobilnog telefona britanskog premijera Borisa Džonsona bio je dostupan na internetu u poslednjih 15 godina, naveo je Skaj njuz.

Broj je naveden na dnu vesti koja je objavljene u vreme dok je bio ministar visokog obrazovanja u vladi u senci 2006. godine.

Dokument, koji je novinare informisao da ga mogu kontaktirati na broj kancelarije ili njegovog mobilnog telefona i dalje je bio dostupan na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << internetu ove godine, a Skaj njuz je uspeo da potvrdi da taj broj zaista pripada premijeru.

Daunong strit odbio je da da komentar.

Ova vest stiže svega nekoliko dana nakon izveštaja da su visoki zvaničnici savetovali premijeru da promeni telefonski broj, zbog zabrinutosti za sigurnost i broja ljudi koji su ga mogli direktno kontaktirati.

Bilo je kritika i na njegove razmene poruka s biznismenom Sir Džejmsom Dajsonom i saudijskim prestolonaslednikom Mohamedom bin Salmanom, koje su procurele u javnost.

Takođe, Dejli Telegraf je ranije obavio da je Sajmon Kejs, šef državne službe, rekao da bi premijer trebalo da promeni brojeve telefona jer su "preširoko poznati".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Broj telefona Borisa Džonsona 15 godina bio na internetu

Izvor: Beta, 30.Apr.2021

Britanska vlada umanjila je danas navode o bezbednosnom riziku nakon što je objavljeno da je broj mobilnog telefona premijera Borisa Džonsona bio dostupan na internetu 15 godina.Portal Popbič (Popbitch) posvećen poznatim ličnostima objavio je da je Džonsonov broj telefona objavljen u novinskim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.