Da li će Čelsijevi navijači zbog ovoga zamrzeti Sarija?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Čelsijevi navijači zbog ovoga zamrzeti Sarija?

"Plavci" bi mogli da ostanu bez fantastičnog igrača.

Mauricio Sari je mnogo puta u toku ove sezone oduševio navijače Čelsija. Oni su ga odmah prihvatili, a rezultati su bili stvarno neočekivani.

Odmah su navijači londonskog tima videli zašto je toliko bio popularan u Italiji dok je bio trener Napolija. Ipak, ova odluka bi mogla da baci senku na njegov dosadašnji učinak na klupi "Plavaca".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Možda se mnogi ne slažu sa odlukama poput forsiranja Davida Luiza, postavljanje Kantea napred kako bi Žoržinjo igrao na njegovoj poziciji, ali ukoliko Čelsi proda mladog Hadsona Odoija, to bi mu definitivno bila velika greška i teško da bi mu navijači ikada oprostili.

Hadson Odoi je jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu. Osamnaestogodišnji napadač je od malena u Čelsiju, a mnogi smatraju da je on "najfiniji dijamant" iz njihove prebogate akademije.

Arsenalov Ektor Beljerin će sigurno pamtiti meč u Dablinu, jeste to bila prijateljska utakmica, ali kakav meč je odigrao Odoi, to je za prepričavanje. Svi su mislili da će ovo biti sezona gde će osamnaestogodišnjak zablistati u dresu Čelsija. Sari mu je dao šansu u Komjuniti šildu protiv Mančester sitija, ali nakon toga Odoi kao da ne postoji.

Brojni klubovi su zainteresovani za ovog mladića, a Bajern ga želi u svom timu po svaku cenu. Nemački tim je ponudio petogodišnji ugovor mladom napadaču, a on ozbiljno razmišlja o odlasku.

Još od te utakmice sa Sitijem, Odoi je do večeras odigrao samo 35 minuta, i to u Ligi Evrope, ulazio je dva puta kao izmena protiv BATE-a. odoi nije zadovoljan, a možda to na kraju dovede do toga da napusti klub.

Sari je objasnio da Odoi ima još dosta da napreduje, pogotovo kada je u pitanju defanziva. Takođe, trener Čelsija je istakao da bi morao da poradi i na kretnji bez lopte, a navodno trenutno za njega nema mesta, jer kako Sari kaže, on ima 28 igrača kojima mora da pruži šansu.

Da li će Čelsi možda poslati Odoija na pozajmicu u januaru, da li će možda Odoi napustiti klub poput Sanča i otići u Bundesligu, i da li bi navijači oprostili Sariju da izgube ovako talentovanog igrača kakav je Hadson Odoi?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.