DO SADA NEVIĐENA STVAR U DUBLU: Hrvat i Holanđanin ispisali ISTORIJU u Londonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 19:50

DO SADA NEVIĐENA STVAR U DUBLU: Hrvat i Holanđanin ispisali ISTORIJU u Londonu

Zanimljiv meč.

Nikola Mektić i Vesli Kulhof su osvojili Završni Masters turnir u Londonu. Hrvat i Holanđanin su u finalu pobedili Austrijanca Jirgena Melcera i Francuza Eduarda Rože-Vazlana sa 2:1 (6:2, 3:6, 10:5).

Ovo je prvi put u istoriji završnih turnira da je neki par na istom osvojio svoju prvu zajedničku titulu.

Mektić i Kulhof su igrali sjajno u prvom setu i sa dva brejka su ga rutinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobili. Ipak, imali su mali "pad" na početku drugog i austrijsko-francuska kombinacija je poravnala rezultat.

Doubles roll of honour at the #NittoATPFinals in London...🏆

09: Bryan/Bryan

10: Nestor/Zimonjic

11: Mirnyi/Nestor

12: Granollers/Lopez

13: Marrero/Verdasco

14: Bryan/Bryan

15: Rojer/Tecau

16: Kontinen/Peers

17: Kontinen/Peers

18: Bryan/Sock

19: Herbert/Mahut

20: Koolhof/Mektic pic.twitter.com/l2kIRAWYJH

— Tennis TV (@TennisTV) November 22, 2020

U "super taj-brejku" je bilo veoma neizvesno sve do 5:5. Od tog trenutka Hrvat i Holanđanin su vezali pet poena i zasluženo trijumfovali u Londonu.

Oni su prethodno u grupnoj fazi pobedili Rama i Salsburija, odnosno Kravica i Mijesa, a izgubili od Kubota i Mela. U polufinalu su bili bolji od Granoljersa i Sebaljosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.