DA LI ĆE ARSENAL PONOVITI OVO PROTIV ZVEZDE: Venger „ludim“ potezom dočekuje 20.000 navijača Kelna

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE ARSENAL PONOVITI OVO PROTIV ZVEZDE: Venger „ludim“ potezom dočekuje 20.000 navijača Kelna

Meč u Londonu igra se u četvrtak od 21.05 časova.

Crvena zvezda dočekuje BATE Borisov u uvodnom meču Lige Evrope, a u drugoj utakmici H grupe Arsenal će ugostiti Keln.

„Tobdžije“ su apsolutni favoriti protiv „fenjeraša“ Bundeslige, a menadžer Arsen Venger odlučio je da odmori sedam standardnih prvotimaca. Na startu Lige Evrope slobodno su dobili Mesut Ozil, Aleksandar Lakazet, Petr Čeh, Aron >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Remzi, Granit Džaka, Deni Velbek i Loran Košćelni, s obzirom na to da Arsenal za vikend očekuje derbi Premijer lige protiv Čelsija.

Očekuje se da će među 18 igrača biti omladinci Džo Vilok, Edi Nketija i Ris Nelson.

Zanimljivo, navijači Kelna najavili su invaziju na London, pošto će u prestonicu Engleske doputovati 20.000 pristalica „jarčeva“, iako je za goste obezbeđeno samo 3.000 ulaznica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.